PERERS
Blanquilla
És la primera varietat nacional de peres. El fruit presenta una grandŕria mitjana. La pell és llisa, fina, brillant i verdosa. La carn és sucosa i agradable, amb cor molt petit. Es recolˇlecta a l'agost- setembre.
Varietat anglesa molt allargada, de calibre mitjŕ. La pell és molt gruixuda, de color groc verdós amb amb zones de color marró daurat. La polpa és fina i aromŕtica, sucosa, ensucrada i amb molta aigua.
Conferance
Utilitzada per postres i confitura. Fruďt petit . mitjŕ. Pell  verda a groga amb zones de color vermell de carn dura i sucosa.
Sant Joan Magallon
La pera de Sant Joan o pera del cultivar són un tipus de peres que destaquen per ser les més primerenques i les més petites.
Sant Joan Castells
Varietat originŕria d'Anglaterra. El fruit és piriforme, simčtric i de grandŕria mitjana. La pell és de color groc daurat en la seva maduresa. La polpa és fina, amb molta aigua, molt dolça i aromŕtica. Es consumeix en els mesos d'agost i setembre, fins a octubre si es conserva en cŕmera.
Williams
D. Comice
Bona Lluďsa
Procedente de Francia, el peral Decana Comicio es un árbol  de producción media, vigoroso y con mucha ramificación, algo complejo de podar.Procedent de França, és un arbre de producció mitjana, vigorňs i amb molt ramificació, fruďts molt dolços i sucós.
Varietat de tamany mitjŕ, pell verda y matizada de color vermell -marró. Gust dolç.
 
 
 
 
CONTACTE

Email: info@jardineriajaume.net

Telf:972 29 13 97 - 609 37 29 40
JARDINERIA JAUME

A26 - Sortida 79

Sant Joan les Fonts