El teu Viver de Confiança
JARDINERIA JAUME
Jardins verticals · Piscines biològiques · Plantes · Arbres fruiters · Ceràmica · Disseny jardins · Substrats
Botiga online
Simplement perquè en una piscina filtrada biològicament, l’aigua es regenera de forma natural sense productes desinfectants, gràcies als microorganismes, a una esterilització que reprodueix els fenòmens naturals. El resultat és una piscina integrada perfectament en el jardí, que s’adapta al ritme de les estacions i es manté en un estat excel·lent, fins i tot a l’hivern.
Galeria
Per què cal triar la filtració LOTUS per a la vostra piscina
Piscines biològiques
basses i Fonts
Arbres fruiters
Calendari del Pagès
Horts Urbans
Botiga online
Plantes Aromàtiques
Graves i àrids
Gran varietat de tamanys i colors
Budes
Figures per a jardi
Budes, fades etc...
Des de Girona:
Agafeu la Carretera de Girona a Banyoles/C-66 en direcció Banyoles. Continueu per aquesta via sempre en direcció Olot fins agafar Agafeu l’autovia de l’eix Pirinenc/N-260 en direcció Olot. Sortir per la sortida 79 cap a Castellfollit de la Roca/Sant Joan les fonts Est. A la rotonda, sortiu per la primera sortida en direcció N-260/Castellfollit de la Roca/Sant Joan les Fonts. Tot just al costat de la sortida a l’esquerra hi trobareu un camí de terra, continueu per aquest camí  uns 200 metres i continueu pel camí de terra a la dreta. Al final del camí trobareu el nostre viver.
Jardineria Jaume S.L. és una empresa familiar, amb una llarga tradició i una sòlida formació, dedicada al món de la jardineria en general, posant la nostra gran experiència al seu servei.

Com arrivar des de d’Olot:
Agafeu Autovia de l’eix Pirinenc/N-260 en direcció Girona. Sortir per la sortida 79 cap a Castellfollit de la Roca/Sant Joan les fonts Est. A la rotonda, sortiu per la tercera sortida en direcció N-260/Castellfollit de la Roca/Sant Joan les Fonts. Tot just al costat de la sortida a l’esquerra hi trobareu un camí de terra, continueu per aquest camí  uns 200 metres i continueu pel camí de terra a la dreta. Al final del camí trobareu el nostre viver.
QUI SOM
A Jardineria Jaume estem contínuament treballant per poder oferir-li nous productes i serveis que facin el manteniment del seu jardí més i més fàcil
 
Realisme a zero manteniment
Gespa artificial
CONTACTE

Email: info@jardineriajaume.net

Telf:972 29 13 97 - 609 37 29 40
JARDINERIA JAUME

A26 - Sortida 79

Sant Joan les Fonts