PRUNERS
Pruner Vermell
Pruner japonesa el fruit de la qual és de grandària gran, arrodonit. Pell de color vermell intens. Carn groga i carmí clar, tova, molt sucosa, dolça i perfumada, amb un llleuger gust que recorda a la maduixa.
Golden Japan
Pruna molt preuada i delicada. El seu ret homenatge a l’esposa del rei Francesc de França, reina Clàudia. Dolça, daurada i amb el pinyol més enganxat a la polpa. És el millor tipus de pruna per preparar confitures.
Claudia Dorada
Varietat de prunera molt preuada i delicada, amb fruït de color verd, És el millor tipus de pruna per preparar confitures. Es cullen de juliol a agost.
Claudia Verda
Pruner Negre
Fa unes prunes de mida mitjana tirant a petites, el·líptiques, grogues i dolces al madurar, també cal dir que igual com totes les prunes que maduren entrat l'estiu. 
Pruner Sant Joan Frare
Varietat que produeix el fruït  de polpa  carnosa, ferma i dolça. Són de color fosc amb tons blavosos que destaquen per la seva gran grandària i el seu dolç sabor.
Pruner president
Aquests pruners produeixen les prunes més recomanades per coure, i les que es fan servir per assecar. De color morats fisn i tot casi arriba al negre.
Varietat de prunera de pell brillant, gruixuda i resistent, carn molt sucosa i agradable que pertany al grup de la prunera japonesa. Fruit resistent al transport. japonesa, gran vigor i molta fertilitat,colors grocs molt primerencs que es cullen el juny.
 
 
 
 
CONTACTE

Email: info@jardineriajaume.net

Telf:972 29 13 97 - 609 37 29 40
JARDINERIA JAUME

A26 - Sortida 79

Sant Joan les Fonts