Basses i Estanys
La natura a casa teva
El Vostre Estany DE JARDI L'EQUILIBRI DEL MEDI AQUÀTIC
Ciència i tecnologia per una aigua neta i pura.
Les fulles mortes, el pòl•len, el menjar per als peixos i altres tipus de residus constitueixen una contaminació orgànica que afecta de manera negativa l’ecosistema aquàtic (transparència de l’aigua, proliferació de les algues, sedimentació...), així com la salut dels éssers vius presents. Aquests residus s’han de reciclar mitjançant una filtració mecànica i biològica adequada, eficaç per combatre la formació a l’aigua de substàncies perjudicials (amoníac, nitrits, fosfats....).
Per tal d’aconseguir mantenir un medi estable,
Aquatic Science ha desenvolupat una àmplia gamma de productes i solucions innovadores que responen a la majoria de les necessitats. Tant si es tracta d’un estany nou com un d’existent, Aquatic Science ofereix una gamma TEC per a la filtració biològica de l’aigua i una gamma NEO per a la millora del medi aquàtic.
SALUT DE L'AIGUA
Productes per millorar el medi aquàtic.
BIOBOOSTER
Tractament preventiu
Biobooster és un preparat remineralitzant que enforteix els bacteris bons. El seu efecte incomparable en la filtració, els llots, els filaments i altres residus es nota de seguida. Uns dies després del tractament, la reducció d’aquests residus i d’allò que comporten és radical. Biobooster, combinat de manera regular amb Bactogen, aportarà un equilibri inigualable i una transparència màxima a l’aigua.
Biobooster no conté cap mena de tòxic, actua per al vostre estany i protegeix el medi ambient.
BACTOGEN
Bactogen és una barreja de bacteris bons, d’enzims, de minerals i d’oligoelements que afavoreix el manteniment durant quasi tot l’any.
A partir d’una temperatura constant de l’aigua de 10 ºC, els tractament setmanals permeten reduir els llots, millorar la qualitat biològica de l’aigua així com el cicle de depuració dels contaminants orgànics i prevenir l’aigua verda i les algues filamentoses.
Mitjançant l’ús combinat amb Biobooster i Biobooster+, el manteniment es redueix amb la garantia d’una filtració més ben equilibrada.
OPTIMINERA
Els minerals naturals d’Optiminera optimitzen el pH i la duresa de manera duradora. Optiminera ajuda a aclarir l’aigua, disminueix els fosfats, accelera la reducció dels llots i ajuda a l’estabilització de l’estany (prevenció de malalties).
OPTIWINTER
Protegeix l’ecosistema del rigorós de l’hivern, permet un nou inici primaveral suau i prevé les inestabilitats que perjudiquen els peixos i la filtració.
OPTIRAIN
Optirain lluita contra els efectes perjudicials de l’aigua de pluja (pluges àcides), fent que sigui menys agressiva i eliminant moltes de les seves substàncies tòxiques.
Optirain també aporta la flora bacteriana imprescindible.
BIOBOOSTER +
Tractament curatiu
Biobooster + és una formulació concentrada pensada per millorar l’activitat dels microorganismes beneficiosos de l’estany.
No conté agents fitosanitaris ni productes tòxics per a la filtració, el medi ambient ni els peixos, que resten més forts i sans.
Un cop s’afegeixen a l’estany, les perles concentrades comencen a desfer-se i, en poques hores, es pot apreciar el seu efecte incomparable sobre les algues filamentoses. A continuació, Biobooster + estimula el desenvolupament dels bacteris, fet que resulta en l’eliminació total d’algues i residus.
L’endemà, cal portar a terme una cura de cinc dies
amb Bactogen.
OPTIMIT
Optinit conté bacteris i minerals nitrificants que afavoreixen
l’inici del procés de la filtració biològica.
S’ha de fer servir en el moment de la primera posada en funcionament, després de l’hivern, d’un tractament o quan hi ha hagut un tall d’electricitat o qualsevol altre factor que hagi pertorbat la filtració.
OXYGEN
Afegir petites quantitats d’Oxygen Vital o Oxygen Longue Action sempre serà beneficiós per a l’estany i la filtració biològica, especialment durant els períodes de tempestes o en moments delicats, com durant el tractament de l’aigua verda, per exemple.
NEUTRALIZER
Neutralizer neutralitza el clor de l’aigua de l’aixeta i elimina els metalls pesants que són tòxics per als peixos, les plantes i els bacteris bons.
Únic: Neutralizer millora la filtració biològica alhora que aporta un substrat adient per als bacteris bons.
 
 
 
 
CONTACTE

Email: info@jardineriajaume.net

Telf:972 29 13 97 - 609 37 29 40
JARDINERIA JAUME

A26 - Sortida 79

Sant Joan les Fonts